Eygc 2015
Image default
Management

Chota business idea

 

Goed verdienende zakelijke ideeën

 

In de huidige tijd in India willen veel mensen nu hun baan opzeggen en een eigen bedrijf beginnen, maar ze hebben deze 3 vragen voor zich, waarop ze het antwoord niet weten:

 

Wat zijn nieuwe zakelijke ideeën in de markt.

Hoeveel zal het bedrijf kosten en?

Hoe u uw bedrijf succesvol kunt maken

 

Als je ook met een soortgelijk probleem wordt geconfronteerd, geloof me dan dat dit bericht alleen voor jou is. Omdat ik je in dit bericht een lijst ga geven met de meest succesvolle zakelijke zakelijke ideeën, wat een goedlopend bedrijf op de markt is en waarmee je kunt beginnen met een lage investering.

 

Deze zakelijke ideeën lijken misschien te groot en onbereikbaar, maar onthoud dat elk groot ding begint met een klein ding. Het grootste voorbeeld hiervan is Dhirubhai Ambani, die zijn ondernemersleven begon met de verkoop van Bhajiya’s op de dorpskermis – daarna bereikte hij vele grote mijlpalen.

 

Het goede ding is dat welke zakelijke informatie ik je hieronder ook ga geven, het kan worden gedaan door elke persoon van elke leeftijd, elke plaats en tegen lage kosten. Het maakt niet uit of je student bent of huisvrouw of dorpsbewoner.

 

1 Start je blog

Begin met bloggen – zakelijk idee

Benodigd kapitaal – ₹2.000 tot ₹5.000

Blogmarge – 60% tot 70%

Begin met verdienen – over 3 tot 6 maanden

Als je een goede kennis hebt op elk gebied en je denkt dat mensen het nodig hebben, dan kun je je blog over dat onderwerp starten. U kunt uw website maken in slechts 2 tot 5 duizend en u kunt in korte tijd gemakkelijk $ 1.000 dollar gaan verdienen.

 

Ik ben deze website ook zo begonnen en vandaag de dag is het echt een goede bron van inkomsten.

 

Als blogger weet ik hoe het werkt, ik heb veel van dergelijke websites gezien die pas 1 jaar geleden zijn begonnen en hun inkomsten hebben in lakhs bereikt. Ja, hiervoor moet je iets anders en beters doen met je creatieve geest. Je kunt het ook alleen parttime doen door het een paar uur te geven.

 

Het beste van dit bloggen is dat het kapitaal dat hiermee gemoeid is veel minder is dan bij welk ander bedrijf dan ook, je moet er gewoon nog een paar uur voor uittrekken. U kunt zeer goede onderwerpinformatie krijgen door op Google te zoeken of u kunt ook Niche selecteren op basis van uw keuze.

 

Het zou beter zijn om een ​​blog te starten over hetzelfde onderwerp waar meer werk aan verdiend kan worden dan verkeer. Hiervoor moet je Trefwoordonderzoek, Nicheselectie en het runnen van een blog leren.

 

2 Kruidenierswinkel

Supermarkt – Zakelijk idee

Vereist kapitaal – ₹50.000 tot ₹5,00,000

Marge – 20% tot 30%

Begin met verdienen – Met wanneer u het eerste product verkoopt

Break-evenpunt – in 3 tot 6 maanden

 

Supermarkt is altijd geteld als een van de beste ideeën voor kleine bedrijven. Het allerbelangrijkste is dat je hier geen speciaal talent voor nodig hebt. Een winkel vestigen in een gebied waar minder supermarkten zijn is een goede optie, omdat er geen concurrentie is, neemt de kans op succes van uw bedrijf enorm toe.

 

Hier heb ik het gehad over het minimumkapitaal van 50.000, dat min of meer kan zijn afhankelijk van uw gebied en winkelomvang. Als je wilt, kun je het ook starten met een 50-50 partnerschap.

 

Daarnaast, als je dingen doet zoals thuisbezorgen bij huizen in de buurt en goederen verkopen voor 2 of 5 roepies minder dan een andere winkel, dan zal het erg goed zijn voor je winkel.

 

Belangrijke opmerking: als u een kleinschalige winkel opent, heeft u geen vergunning nodig, maar na een limiet moet u mogelijk een handelsvergunning en FSSAI nemen voor de verkoop van voedingsproducten.

 

3 Zonnebedrijf

 

Benodigd kapitaal – ₹1.000

Inkomen – ₹ 30.000 tot 1 Lakh

Begin met verdienen – over 1 tot 3 maanden

Omdat de vraag naar energie over de hele wereld toeneemt, nemen ook de bronnen ervan toe. In zo’n situatie hebben veel bedrijven goede vorderingen gemaakt met Solar Filed en ook jij kunt veel geld verdienen door er deel van uit te maken.

 

Door lid te worden van het Indiase topbedrijf Loomsolar, kunt u binnen een maand een inkomen van 30 duizend tot 1 lakh roepies verdienen met slechts duizend investeringen. Loom solar geeft je de mogelijkheid om op 3 manieren te verdienen, waarbij je –

 

Dealer

Distributeur en

Zonne-installateur

U kunt uw eigen bedrijf starten. Voor meer informatie kunt u zich registreren door naar Loomsolar.com te gaan. Daarnaast kun je ook veel andere Solar Franchise-modellen gebruiken en beginnen met verdienen.

 

4 Mobiele winkelzaken

Het gebruik van mobiel neemt over de hele wereld zeer snel toe en dit toont de markt van mobiele telefoons. Zoals je op deze afbeelding kunt zien, worden er elk jaar meer dan 200 miljoen mobiele telefoons gekocht. In een dergelijke situatie kan het openen van een mobiele winkel een winstgevende deal zijn.

 

Hiervoor heb je iets meer kapitaal nodig. Maar je kunt ook voor jezelf beginnen met een kleine winkel. Het zou beter zijn dat je begint met een aantal goede smartphones zoals – Redmi en Realme, omdat – hun prestaties goed zijn en ze beschikbaar zijn met minder budget.

 

Als je hier problemen mee hebt, dan kun je bijvoorbeeld 2 tot 3 maanden bij zo’n mobiele winkel werken, waar meer omzet is. Dat geeft je een idee hoe het werkt.

 

5 Evenementbeheer

India is een land van festivals en feesten waar mensen evenementen organiseren op bruiloften, verjaardagen en andere kleine en grote gelegenheden.

 

Het probleem bij deze festivals en festivals is dat de meeste mensen al het werk op het evenement zelf moeten doen.

Hierdoor kan hij de regeling niet aan – dit probleem van hem kan een kans voor u worden.

 

U kunt hiervoor een Event Management Business starten.

 

Hierbij verzorg je, door Event Manager te worden, de gehele organisatie van het evenement. Waarna u Vergoedingen kunt nemen door uw Winst% toe te voegen aan de volledige gemaakte uitgaven.

 

Nu zul je het gevoel hebben dat er arbeiders nodig zullen zijn en dat ze ook vergoedingen zullen moeten betalen – dus hoe zal dit allemaal gebeuren?

 

Oplossing: In een dergelijke situatie zijn er veel Event Managers die alleen werknemers aannemen op het moment van het evenement, waardoor hun tarieven ook dalen.

 

Dit is een goed bedrijfsmodel dat een van de snelst groeiende bedrijven is, waaraan u kunt werken.

 

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/gratis-je-auto-verkopen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/