Eygc 2015
Image default
Shopping

Waar kun je mooie Dames Fietsshirts kopen?

Vrouwen fietskleding is vaak erg saai

Wanneer je als vrouw regelmatig de sportfiets pakt en een rondje gaat fietsen heb je vaak na enige tijd fietskleding nodig. Of je nu op de racefiets zit of op de mountainbike een goede fietsbroek met zeemleer is ook voor de vrouw een noodzakelijk item. Maar wanneer je de fietskleding voor vrouwen bekijkt zie je al snel dat de kleding eigenlijk meer voor de mannen is gefabriceerd dan voor de vrouw. Juist waar er voor de vrouw enorm veel op mode gebied gebeurd lijkt de sportwereld hier een compleet verschil te maken en sporadisch vindt je hier merken die juist speciaal voor de vrouw zijn gemaakt. Kortom vrouwen fietskleding is vaak erg saai.

Susy cyclewear fietskleding speciaal voor vrouwen

Toch is er een merk in Nederland die speciaal voor vrouwen moderne fietskleding op de markt heeft gebracht. Susy cyclewear is een merk met fietskleding speciaal voor vrouwen. Met een uitgebreide collectie van fietsshirts, fietsbroeken en of spinning kleding in het assortiment van het merk uniek. Ook bij de kwaliteit van de kleding is er op comfort voor de vrouw gelet. Met verschillende modieuze maar ook herkenbare kleuren en modellen is het merk uniek geworden in de fietskleding voor vrouwen. Je voelt je als vrouw ook echt vrouwelijk met de fietskleding van Susy cyclewear.

Waar je Susy cyclewear kunt kopen

Het merk Susy cyclewear is bij verschillende grote retailers in Nederland te koop. Maar ook vindt je het merk online met een eigen webshop. De webshop heeft als voordeel dat je direct bij Susy je product kunt bestellen maar bovendien ook de gehele collectie kunt bewonderen op de nieuwe webshop. Wanneer u vandaag een bestelling plaatst heeft u bovendien altijd uw fietskleding de volgende werkdag thuisbezorgd. Handig voor als je snel al met je nieuwe fietskleding op de fiets wilt stappen.